دانستنی های سفر

تاریخ شمسی از کجا شروع شده است؟(دانستنی هایی جالب)

تاریخ شمسی از کجا شروع شده است؟(دانستنی هایی جالب)

تاریخ شمسی از کجا شروع شده است؟(دانستنی هایی جالب)

حتما برای شما هم سوال است که شروع تاریخ شمسی چه زمانی بوده است؟ تقویمی که امروزه در ایران از آن استفاده می کنیم، جزو دقیق ترین و مهم ترین گاه شمارهای جهان محسوب می شود که حدود 135 سال است از آن استفاده می شود! بله اشتباه نکنید، 1398 سال نیست که این تاریخ در صدر گاه شمارهای جهان قرار گرفته است!

این شیوه تاریخ گذاری که عمر نسبتا کوتاهی دارد در همین 135 سال فراز و نشیب هایی داشته است که احتمالا برای شما هم خواندنی خواهد بود!

اقامت در هتل آپارتمان در مشهد

این تقویم را برای اولین بار فردی به نام عبدالغفارخان نجم الدوله از دل تاریخ استخراج کرد و عدد 1264شمسی را در کنار تقویم سال 807 جلالی در سال 1302 هجری قمری ذکر کرد!

تا اینجای کار احتمالا برای شما هم اوضاع کمی عوض شده است و می خواهید بدانید که در شروع دقیق تاریخ شمسی و داستان جذاب آن چه بوده است؟

امروز سعی می کنیم به صورت کامل در رابطه با این سوال مهم بر اساس منابع معتبر پاسخی به شما ارائه دهیم. با سامانه رزرو و اجاره سوئیت، ویلا و اقامتگاه بوم گردی سپنجا همراه باشید تا اطلاعات مفیدی به شما ارائه دهیم. این اطلاعات می تواند جواب بسیاری از سوال های شما باشد که تا به الان دنبال آن بوده اید.

مطالعه بیشتر: سری به دور دنیا بزنید،

شروع تاریخ شمسی در ایران

جالب است بدانید که شروع تاریخ شمسی در ایران از همان سال 1302 هجری قمری آغاز شد. جالب است بدانید که این نحوه شمارش سال ها مبدا و زمان آغازش، هجرت پیامبر اکرم از مکه مکرمه به مدینه منوره می باشد. البته این تقویم دارای اصولی است که بهتر است در مورد آن ها اطلاعات کافی کسب کنید:

شروع تاریخ شمسی و اولین ماه آن فروردین با آغاز بهار است. مبدا آن اول فروردین ماه سال شمسی هجرت پیامبر اکرم اسلام از مکه مکرمه به مدینه منوره که در 119 روز قبل از محرم سال اول هجری قمری شروع شده است.

با استفاده از یک سایت تبدیل کننده تاریخ متوجه می شوید که این تاریخ مطابق با 19 مارس سال 622 میلادی است. به نظر شما این موضوع جالب نیست که سال های میلادی حدود 622 سال، جلوتر هستند؟

 

 

 

 

اقامت در ویلا ساحلی در رشت

تاریخ شمسی
تاریخ شمسی در ایران

لحظه تحویل سال مقارن با عبور مرکز خورشید از نقطه اعتدال بهاری است.

این زمان همان دقیقه  و ثانیه ای است که هر سال در کنار خانواده خود می نشینیم ودعای تحویل سال را می خوانیم. شما برای این موضوع چه رسم و رسوماتی دارید؟ آن ها را در بخش نظرات با ما و دیگر افراد به اشتراک بگذارید.

این سال 365 شبانه روز، 5 ساعت و 48 دقیقه و 2.45 ثانیه را در بر می گیرد.

سال نو در کشورهای مختلف

البته میزان این سال بستگی به نجوم و قوانین خاصی کمی متفاوت است. در این زمینه می توانید به سایت های دقیق تری که در این زمینه وجود دارند، مراجعه کرده و از اطلاعات آن ها استفاده کنید.

نکته جالبی که در مورد این تقویم وجود دارد این است که در ابتدا خیلی به آن توجه نمی شد، اما رفته رفته  مورد توجه قرار گرفت و از آن استفاده شد.

تا آنجا که این تقویم بجای دیگر تقویم های رایج در آن زمان در امور گمرک و مالیات ایران استفاده شد. در سال 1328 هجری قمری یا 1288 هجری شمسی این تاریخ و تصویب شدن آن به عنوان یک تاریخ ملی و رسمی کشور در مجلس وقت مطرح و تصویب شد.

 

آغار تاریخ شمسی
آشنایی با شروع تاریخ شمسی

تقویم هجری شمسی

شروع تاریخ شمی برای شما هم احتمالا سوال هایی را ایجاد کرده است، اما در نظر بگیرید که در 21 صفر 1329 این تاریخ به عنوان تاریخ رسمی کشور شناخته شدو از آن زمان ما در حال استفاده از این تاریخ هستیم.

در واقع نوروز و ایام بهار و … از سال 1304 هجری شمسی که به تصویب مجلس رسید، وارد تقویم شد. آیا می دانید نام گذاری سال ها با اسامی حیوانات از چه زمانی وارد تقویم ما شده است و چه فلفسفه ای پشت آن است؟ مقاله زیر را از دست ندهید!

حالا که آغاز سال جدید مطابق با سالگرد تولد بهار است، شما در این زمینه برای نو شدن جسم و جان خود چه برنامه ای دارید؟ در بخش نظرات می توانید حرف های خود را با ما در میان بگذارید.

همچنین شما می توانید نظرات دیگر افراد را هم مطالعه کنید و به حرف های آن ها پاسخ دهید!سپنجا

 

آیا این مطلب برای شما مفید بود ؟ برای امتیاز به مطلب روی ستاره ها بزنید.
[Total: 14 میانگین: 3]

سپیده

سپنجا، جایی برای رسیدن به آرامش، مجله گردشگری سپنجا رو دنبال کنین تا با بهترین و بکر ترین مناطق ایران آشنا بشین تا یه روز خاص کنار شومینه توی کلبه چوبی که از سپنجا رزرو کردین به آرامش برسین، من میخام ذهن شمارو با مطالبم قلقلک بدم

نوشته های مشابه

یک نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا