
قلعه آدمخوار بوینی یوغون
ایران ما پر از جاذبه های طبیعی و تاریخی هست. خیلی از این جاذبه ها با داستان های عجیب و غریبی دهان به دهان از گذشته تا به امروز رسیده. از جمله این داستان ها می تونیم به قلعه آدم خوار بوینی یوغون اشاره کنیم. قلعه ای مرموز با دیوارهای عظیم و سنگی. در گذشته هر کسی که از اندکی جرات برخوردار بود بعد از شنیدن داستان مخوف قلعه آدم خوار درصدد کشف این راز بزرگ بر می آمد.
اما رفتن همانا و بی خبری از سرنوشت این افراد همانا. اما راز بزرگ این قلعه چه بود؟
پیشینه تاریخی قلعه آدمخوار
پیشینه تاریخی این قلعه گواه بر تمدن 4500 ساله در این منطقه است. آثار باقی مانده در این قلعه حاکی از حیات پیش از دوره مفرغ، سلسله اشکانی و اسلام است. امروزه با بررسی قلعه آدمخوار بوینی یوغون و معماری آن علت اتفاقات رمزآلود و عجیب آن کشف شد. دیوارهای 300متری و بلند دو طرف این قلعه را غیر قابل نفوذ میکرد.
مطالعه کنید: شهر چشمه های بهشتی آبگرم در سرعین
اولین ساکنان این قلعه ی مخوف به دلیل این که در ارتفاعات سرد سکونت داشته اند، برای دستیابی راحت به آب، حوضچه های سنگی را در بالای قلعه ساخته اند. حوضچههایی که باز گرفتار باورهای خرافی در بین اهالی این روستا شده و در بین اهالی این روستا با درجه ی اهمیت بسیا زیاد و یا حتی کم، به عنوان داستان های تکمیلی فراوانی از آن ها یاد می شود.

این قلعه وسعتی بالغ بر 300 هکتار و ساختاری چند لایه است و نشاندهنده سکونت از دوران اشکانی تا دوران صفوی بوده است.

در زمان رونق قلعه آدمخوار بوینی یوغون، سهولت دسترسی به مواد غذایی و محفوظ بودن از گزند دشمنان ، معماری نظامی و در عین حال قابل سکونت برای مردم توجه بسیار شده بود.

در نهایت افراد ماجراجو که تلاش برای ورود و کشف راز قلعه آدم خوار میکردند بعد از ورود به این قلعه در این وسعت راه خود را گم میکردند و در همانجا ناگزیر تسلیم سرنوشت شده و می مردند.
کلام آخر
در این مقاله از سپنجا تلاش کردیم تا اطلاعاتی درباره قلعه آدمخوار بوینی یوغون ارائه دهیم. اگر شما هم از این قلعه دیدن کردهاید، لطفا نظرات خود را با ما در مایان بگذارید. منتظر نظرات ارزشمند شم هستیم.