
گردشگری خوراکی یا توریسم غذایی
Warning: file_get_contents(https://sepanja.com/search/places/%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%A7%DA%A9%DB%8C+%DB%8C%D8%A7+%D8%AA%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%B3%D9%85+%D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C%DB%8C): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /www/wwwroot/www.sepanja.com/blog/wp-content/themes/jannah/functions.php on line 133
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /www/wwwroot/www.sepanja.com/blog/wp-content/themes/jannah/functions.php on line 137
گردشگری خوراکی که امروزه به صنعت توریسم غذایی معروف شده است نقش مهمی در جذب توریستها دارد. در این گونه گردشگری که مرتبط با آداب و رسوم و فرهنگ هر کشوری است ، جذابیت خوراک های و نوشیدنی های آن منطقه مطرح می باشد. در این مقاله از سپنجا قرار است درخصوص این مدل تز گردشگری صحبت کنیم. لطفا تا انتها همراه تیم سپنجا باشید.
گردشگری خوراکی
گفته می شود در حال حاضر درآمد حاصل از توریسم خوراکی در دنیا ۲۰۰ میلیارد دلار است.
در واقع هر کسی برای گردشگری انگیزه متفاوتی دارد. افرادی هستند که بزرگترین انگیزه آنها امتحان غذاهای منطقه خاصی است. به این دسته از گردشگران اصطلاحا توریست خوراکی میگویند.
دیدن این تفاوت ها در ذائقه و نوع غذای هر قسمت از دنیا لذت بخش است. در دنیا جاهایی وجود دارد که توریستها بیشتر برای تست غذاها به آنجا میروند.
جزیره تاسمانی در استرالیا یکی از جاهایی است که علاوه بر طبیعت زیبا بخاطر منحصر بفرد بودن غذاهای آن منطقه معروف شده است.
در کنار جذابیت، کیفیت غذاهای مناطق مختلف، عوامل دیگری مثل تازگی، منحصر بودن، فصل تهیه و اصطلاحا نوبرانه ، ماندگاری و طبیعی بودن این غذاها اهمیت دارند که فرهنگ آشپزی آن منطقه را تشکیل می دهند.
هدف از توریسم خوراکی ، آشنایی با جزییات این فرهنگ بدون دیدگاه خیلی تخصصی از نظر پخت و آشپزی هست و همه جذابیت های آن به سادگی و دسترسی آسان به آنهاست به طوریکه غذاهای خیابانی یا street food مهمترین بازار گردشگران خوراکی است.
کلام آخر
در این مقاله از سپنجا تلاش کردیم تا در خصوص گردشگری خوراکی اطلاعاتی را ارائه دهیم. اگر شما هم اطلاعاتی درباره این سبک از گردشگری دارید با ما در کامنت همین پست به اشتراک بگذارید. منتظر نظرات ارزشمند شما هستیم.