اجاره آپارتمان مبله در شهرک صدف کیش - فاز2
استان هرمزگان - شهر کیش
کد اقامتگاه: 4772
- شهری
- 4 نفر
- 2اتاق
- 100 متر مربع
نوع قیمت :
شب
زمان تحویل :
از 14:00 تا 00:00
زمان تخلیه :
13:00
نفر اضافه(هر نفر):
119,000
ظرفیت
ظرفیت استاندارد:
تا 4 نفر
حداکثر ظرفیت:
تا 6 نفر
تعداد اتاق:
2 عدد
فضای اقامتگاه
نوع محل:
دربست
نوع اقامتگاه:
شهری
نوع ساختمان:
آپارتمان
پله :
30
متراژ کل:
150 متر مربع
زیر بنا:
100 متر مربع
آسانسور :
طبقه:
0
ظرفیت
ظرفیت استاندارد:
تا 4 نفر
حداکثر ظرفیت:
تا 6 نفر
فضای اقامتگاه
نوع محل:
دربست
نوع اقامتگاه:
شهری
نوع ساختمان:
آپارتمان
پله :
30
آسانسور :
طبقه:
0
متراژ کل:
150 متر مربع
زیر بنا:
100 متر مربع

تعداد نفرات
نوع قیمت :
شب
نفر اضافه(هر نفر):
119,000
ورود :
از 14:00 تا 00:00
خروج از:
13:00
توضیحات
آپارتمان مبله در شهرک صدف فاز 2 با متراژ 100 متر دارای دو اتاق خواب و سرویس خواب یک تخت دو نفره ، دو تخت تک نفره ، کف خواب ( پتو - بالشت - تشک ) به تعداد 2 نفر در طبقه دوم با 30 پله به همراه محافظ در موقعیت عالی از جزیره کیش و نزدیک به بازار مروارید واقع شده است . از امکانات این آپارتمان می توان به
آپارتمان مبله در شهرک صدف فاز 2 با متراژ 100 متر دارای دو اتاق خواب و سرویس خواب یک تخت دو نفره ، دو تخت تک نفره ، کف خواب ( پتو - بالشت - تشک ) به تعداد 2 نفر در طبقه دوم با 30 پله به همراه محافظ در موقعیت عالی از جزیره کیش و نزدیک به بازار مروارید واقع شده است . از امکانات این آپارتمان می توان به : تجهیزات آشپزی و امکان طبخ غذا ، کمد ، سیستم سرمایشی اسپلیت ( اتاق دارای اسپلیت ) ، سرویس بهداشتی ایرانی مجزا - توالت فرنگی و حمام که با هم در یک فضا تعبیه شده است اشاره کرد . محل پارک وسیله نقلیه پارکینگ اختصاصی مسقف با ظرفیت یک خودرو است . _ لازم به ذکر است واحد تک خواب نیز برای درخواست رزرو موجود است . فاصله های تقریبی این آپارتمان تا مکان های مهم بازار مروارید 1 دقیقه / دریا 1 کیلومتر / سوپرمارکت - نانوایی و... بسیار نزدیک است .
امکانات رفاهی اقامتگاه
- برق و روشنایی
- پتو
- آب لوله کشی
امکانات و ملزومات پخت و پز
- یخچال
- آشپزخانه
- تجهیزات آشپزی
امکانات و اقلام بهداشتی
- اقلام بهداشتی
سرگرمی ها
سرویس بهداشتی
- دارای سرویس ایرانی
- حمام
- مستر
فضای خواب
سایر امکانات
-
پارکینگ دارد
امکانات رفاهی اقامتگاه
امکانات و ملزومات پخت و پز
امکانات و اقلام بهداشتی
سرگرمی ها
مشخصات سرویس بهداشتی
سایر امکانات و...
قوانین
امکانات رفاهی اقامتگاه
امکانات و ملزومات پخت و پز
امکانات و اقلام بهداشتی
سرگرمی ها
سرویس بهداشتی
فضای خواب
سایر امکانات
مقررات لغو رزرو
در صورتی که میهمان ۵ روز قبل از ساعت ورود به اقامتگاه، اقدام به لغو رزرو نماید، کل مبلغ پرداختی به وی عودت داده می شود.
هر گونه لغو رزرو اقامتگاه در کمتر ۵ روز قبل از ساعت ورود به واحد، مشمول عدم باز پرداخت هزینه اقامت شب اول و پرداخت تنها ۵۰% هزینه اقامت شب های باقی مانده خواهد شد.
در صورت نیاز به تخلیه اقامتگاه زودتر از زمان مورد نظر، تنها ۵۰% هزینه اقامت شب های باقی مانده از ۲۴ ساعت پس از لغو رزرو، به میهمان عودت داده می شود.
لغو رزرو در نوروز :
امکان کنسلی و لغو در نوروز وجود ندارد
قوانین میزبان
رعایت نظافت الزامیست / کارت شناسایی (هوشمند) الزامیست/ همراه داشتن حیوان خانگی ممنوع / از سرخ کردن ماهی خودداری کنید / استعمال دخانیات (سیگار ،قلیان و...) درفضای داخلی اقامتگاه ممنوع است . _ درخواست رزرو برای میهمانان گرامی از یک هفته قبل یا چند روز قبل امکان پذیر است .