توضیحات
اجاره ویلا کوهستانی در فیلبند - لتکا 3 به علت شیبدار بودن منطقه ، این اقامتگاه در طبقه سوم با 6 پله واقع شده است . قابل توجه میهمانان از محل پارک ماشین تا درب ورودی اقامتگاه ، دارای شیب و پله می باشد . از امکانات رفاهی این خانه روستایی : سیستم گرمایشی در اتاق ها بخاری برقی و در سالن بخاری گازی م
مقررات لغو رزرو
در صورتی که میهمان ۵ روز قبل از ساعت ورود به اقامتگاه، اقدام به لغو رزرو نماید، کل مبلغ پرداختی به وی عودت داده می شود.
هر گونه لغو رزرو اقامتگاه در کمتر ۵ روز قبل از ساعت ورود به واحد، مشمول عدم باز پرداخت هزینه اقامت شب اول و پرداخت تنها ۵۰% هزینه اقامت شب های باقی مانده خواهد شد.
در صورت نیاز به تخلیه اقامتگاه زودتر از زمان مورد نظر، تنها ۵۰% هزینه اقامت شب های باقی مانده از ۲۴ ساعت پس از لغو رزرو، به میهمان عودت داده می شود.
لغو رزرو در نوروز :
امکان کنسلی و لغو در نوروز وجود ندارد
قوانین میزبان